Competence in Esthetics 2018 Beograd

Pozivamo Vas na ovogodišnji Competence in Esthetics u Beogradu u organizaciji Ivoclar Vivadent-a!

Više informacija o programu pogledajte klikom na sliku ispod. 

CIE Belgrade 2018 A4h Print HR page 001

Погледнете ГИ нашите акции во pdf формат


  • Akcije MK Proljee
    АКЦИЈА 2014

Известување

article thumbnail Нова амбалажа за MANI дијамантските сврдла и МАNI рачните проширувачи
article thumbnail Овластен дистрибутер на КаVo производите во Хрватска. За сите прашања може да се обратите кај нас...

Новости

article thumbnailАнестетик без адреналин на шпанскиот производител Inibsa на база на Mepivacain 3%.