3M "Art Meets Science" - Atena, 11.-12.10.2019.

3M Regional Dental & Orthodontic Symposium “Art Meets Science” LISTOPAD 11 - 12 | 2019, Atena | Grčka

Art meets science new page 001Art meets science new page 002Art meets science new page 003

 

O nama

VikDental

Tvrtka VIK-DENTAL osnovana je 1993. godine sa sjedištem u Zagrebu, a od rujna 2006. godine radi u novom prostoru u Zagrebu u Ulici Vladimira Preloga 13. Tvrtka zapošljava 38 djelatnika u Zagrebu i pet prodajnih predstavnika sa sjedištima u Splitu i Osijeku. Vlasnik tvrtke je Mr.sc. Kristian Temmer, dr.dent.med. 

Struktura zaposlenika:         
8      - ured
10    - prodajnih predstavnika
9      - servis i održavanje   
10    - skladište   
6      - računovodstvo, menadžment   
Prije tri godine tvrtka je pokrenula web-shop.
Distribucija je organizirana s mogućnošću dostave isti dan za područje Zagreba i unutar 24 sata za ostatak Hrvatske.      

2008. godine osnovana je sestrinska firma istog vlasnika u Skopju, Makedonija i zapošljava 7 djelatnika.

S obzirom na stalni napredak i entuzijazam visokomotiviranih i stručnih mladih ljudi, tvrtka je postala jedan od vodećih distributera stomatološkog i zubotehničkog asortimana u Hrvatskoj. 
Certifikati

  U našem prodajnom asortimanu je cca 10.000 artikala (kako potrošnog materijala tako i stomatoloških uređaja svih namjena te stomatoloških jedinica), od kojih je 70% iz direktnog uvoza.

  Zastupamo najpoznatije svjetske proizvođače stomatološke opreme i materijala, kao što su 3M Espe, GC Europe, Ivoclar Vivadent, Kulzer, Hager & Werken, Diadent, Mani, Schuetz Dental, Keystone, Kohler, Omnia, Sacred, Top Glove, Bonart, Servo Dental, Oro Clean Chemie, Nouvag, Edenta, Ogna, Inibsa, Euronda, Keystone, Bausch, SS White, Osteogenics, Sacred, Pascal, Septodont, Runyes, etc.

 2014. godine tvrtka je postala ovlašteni distibuter KAVO dentalne opreme.Osnovali smo servis i odjel za održavanje dentalne opreme sa sjedištem u Zagrebu, a pokrivamo cijelu Hrvatsku.  

  U želji da svoje usluge čim više unaprijedimo i da se približimo svojim kupcima, provodimo razne oblike prodaje i prezentacije proizvoda, od redovnog slanja sezonskih akcija na adrese dentalnih ordinacija, oglašavanja u stručnim glasilima, organizacije stručnih skupova i tečajeva, sudjelovanja na specijaliziranim sajmovima i kongresima do posebnih telemarketing ponuda.

 Informacije na ovoj web stranici kao i naša ponuda u web-shopu, također su jedan od načina da Vas upoznamo sa svojim prodajnim programom.

 PanoramaThumb