3M "Art Meets Science" - Atena, 11.-12.10.2019.

3M Regional Dental & Orthodontic Symposium “Art Meets Science” LISTOPAD 11 - 12 | 2019, Atena | Grčka

Art meets science new page 001Art meets science new page 002Art meets science new page 003

 

Politika privatnosti

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Opće informacije

Voditelj obrade osobnih podataka koji se obrađuju u okviru registrirane djelatnosti, uključujući i web stranice www.vik-dental.hr te Facebook stranice VIK DENTALa je trgovačko društvo VIK-DENTAL d.o.o. (nadalje u tekstu: VIK DENTAL) sa sjedištem u Zagrebu, Vladimira Preloga 13, OIB: 82797192152.  

VIK DENTAL vrednuje sva načela zaštite i obrade osobnih podataka.

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na prikupljanje i obradu osobnih podataka kupaca/korisnika kao i na primjenu kolačića (cookies) na internet stranicama www.vik-dental.hr i Facebook stranici VIK DENTALa (nadalje u tekstu: internet stranice). Korištenjem ovim internet stranicama suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanima u ovoj Izjavi.

Prikupljanje i upotreba osobnih podataka

Kako bi održali funkcionalnost internet stranica i omogućili usluge koje korisnici traže, VIK DENTAL može, ovisno o svrsi, prikupljati Vaše osobne podatke kao što su: ime i prezime, OIB, adresa e-pošte i telefonski broj. Upisom navedenih osobnih podataka u za to predviđena polja dajete svoju privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu: uspostavljanja kontakta sa Vama, obrade Vašeg zahtjeva i pružanja informacija o proizvodima i uslugama. U svrhu prikupljanja podataka u vezi sa statistikom posjećenosti internet stranicama automatski se prikupljaju informacije povezane s njima a koje mogu sadržavati Vašu IP adresu, ime domene, vrijeme pristupa, i slične podatke koji se uobičajeno prikupljaju u svrhu statistike internet stranica. Tako prikupljene podatke VIK DENTAL može koristiti istključivo u svrhu pružanja učinkovitije korisničke usluge korisnicima/kupcima.

Razdoblje čuvanja

VIK DENTAL neće čuvati osobne podatke dulje nego što je potrebno obzirom na svrhe prikupljanja ili dulje nego što je to predviđeno važećim zakonom.

Sigurnost osobnih podataka

VIK DENTAL ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika/kupaca trećim stranama i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Zaposlenici VIK DENTALa su educirani za pravilno postupanje i čuvanje osobnih podataka.

U slučajevima ako/kada poslove u svezi s obradom podataka povjeravamo trećim osobama kao vanjskim pružateljima usluge, kako bi Vam iste omogućile proizvod ili pružile usluge koje ste zatražili ili u druge dopuštene svrhe, vodimo računa o tome da je ta treća osoba registrirana za obavljanje takve djelatnosti te da pruža dovoljno jamstava u pogledu ostvarivanja zaštite i povjerljivosti podataka. U tu svrhu  poduzeli smo pravne, tehničke i organizacijske mjere i vršimo redovite provjere.

Maloljetnici

Općenito gledajući Internet stranice VIK DENTALa nisu namijenjene maloljetnim osobama koje imaju manje od (18) osamnaest godina. Ako je to vaš slučaj, pozivamo vas da ne predajete osobne informacije bez odobrenja roditelja.

Korištenje kolačića (Cookies)

Kolačići su tekstualne datoteke s informacijama koje Vaš web preglednik sprema na Vaše računalo prilikom otvaranja jedne od naših internet stranica. Ovu tehnologiju kolačića koristimo da bismo naše internet stranice prilagodili područjima interesa i lokalnim postavkama. Ako želite spriječiti upotrebu kolačića, možete odbiti prihvaćanje kolačića u Vašem pregledniku. Ukoliko blokirate upotrebu kolačića i dalje možete pregledavati internet stranice no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne.

Informativni bilten (Newsletter)

Na našim internet stranicama možete se prijaviti za naš informativni bilten (newsletter) kojem je svrha obavještavati Vas o novostima u dentalnoj medicini, promotivnim akcijama, radionicama, edukacijama i slično.

Ako nam pošaljete Vašu prijavu za primanje informativnog biltena, ista će se smatrati Vašom privolom te ćemo pohranit Vašu e-mail adresu i druge osobne podatke iz prijave sve dok ne otkažete primanje informativnog biltena i zatražite njegovo brisanje. Osobni podaci koje prikupljamo prilikom registracije za primanje biltena su: ime i prezime i e-mail adresa (redovno) te eventulano dodatni osobni podaci koji se koriste za prilagodbu informativnog biltena po mjeri korisnika: naziv poslovnog subjekta koji može sadržavati osobne podatke, adresa, poštanski broj, grad, država, broj telefona, mobitela, te po potrebi osobni identifikacijski broj ili eventualno drugi osobni podaci. Vaš pristanak za slanje informativnog biltena možete povući u bilo kojem trenutku. Opoziv možete najaviti tako što ćete kliknuti na poveznicu za otkazivanje slanja, koja se nalazi u svakom informativnom biltenu.

Pravni temelj obrade osobnih podataka u ovom slučaju je također Vaša privola, koja se prikuplja putem slanja elektroničke pošte kada potvrđujete pristanak za primanje informativnog biltena.

Vaša prava

Pravo na pristup

Ako zatražite, obavijestit ćemo Vas koje Vaše osobne podatke obrađujemo i pohranjujemo te o izvoru tih podataka.

Pravo na ispravak

Na Vaš zahtjev dopunit ćemo ili izmijeniti Vaše osobne podatke ako su isti nepotpuni, netočni ili njihova obrada nije u skladu sa zakonskim odredbama.

Pravo na brisanje (zaborav)

Ukoliko opozovete svoju suglasnost za prikupljanje, obradu i korištenje osobnih podataka, te zatražite brisanje Vaših osobnih podataka, iste ćemo obrisati samo ako više nisu potrebni za namjenu za koju su pohranjeni ili ako je pohrana zakonski nedopustiva.

Pravo na prigovor oko upotrebe osobnih podataka

Ako se obrada Vaših osobnih podataka zasniva na ostvarenju naših legitimnih interesa, imate pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na takvu obradu osobnih podataka u mjeri u kojoj se obrada odnosi na Vaše podatke. U slučaju da dokažemo da postoje uvjerljivi legitimni i zakoniti razlozi za obradu koji nadilaze vaše interese, prava i slobode ili ako je to potrebno radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane naših pravnih zahtjeva, vaš prigovor neće biti uvažen.

Promjene u pravilima o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove Izjave o zaštiti osobnih podataka u bilo kom trenutku, sukladno važećim zakonima o zaštiti podataka. Trenutačni status je iz svibnja 2018. godine.

Za sve prijedloge i pritužbe u svezi s obradom Vaših osobnih podataka, kao i za opoziv suglasnosti pozivamo Vas da nas kontaktirate:

VIK-DENTAL d.o.o.

Vladimira Preloga 13

10 000 Zagreb

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

s naznakom: n/r Službenika za zaštitu osobnih podataka